kazakistan-ve-turkmenistan-39-dan-turkiye-39-ye-taziye-mesaji

Kazakistan ve Türkmenistan'dan Türkiye'ye Taziye Mesajı

Nazarbayev ve Berdimuhamedov İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

12 Aralık 2016 17:41

Kazakistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Nursultan Nazarbayev, İstanbul'daki terör saldırısı haberini büyük üzüntü ile duyduğunu belirtti.

"Modern tehditlerlerin zirveye çıktığı dönemde biz Türkiye ile birlikte uluslararası güvenlik ve istikrarın sağlamak için işbirliğine hazırız" dedi.

Nazarbayev, hain saldırıda hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına Kazakistan halkı ve kendi adına sabır, yaralılara acil şifalar diledi.

 Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov da İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Devlet başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov mesajında, İstanbul'daki terör saldırısı sonucunda çok sayıda insanın hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Terörün tüm çeşitlerini şiddetle kınayan Türkmenistan, uluslararası toplumun bu kötülüğün yok edilmesine yönelik yaptığı mücadeleyi tam olarak destekliyor" ifadesini kullandı.

Hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına taziye dileklerini ileten Berdimuhamedov, yaralılara acil şifalar temenni etti.









Diğer Haberler