baku-buyukelcisi-erkan-ozoral-medya-yoneticileriyle-gorustu

Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral medya yöneticileriyle görüştü

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral, Azerbaycanlı medya yöneticileriyle bir araya geldi. Bakü Büyükelçiliğinde düzenlenen yemekli toplantıya, Azerbaycan yazılı ve görsel basınının yöneticileri, genel yayın yönetmenleri ve baş editörleri katıldı.

08 Kasım 2018 17:24

Bakü Büyükelçiliğinde düzenlenen yemekli toplantıya, Azerbaycan yazılı ve görsel basınının yöneticileri, genel yayın yönetmenleri ve baş editörleri katıldı.

Toplantıda, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri, medyanın iki ülke ilişkilerinin daha da geliştirilmesine sağladığı katkılar, Türk ve Azerbaycan medyası arasındaki iş birlikleri gibi konular değerlendirildi.

Büyükelçi Özoral, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Büyükelçilik olarak Azerbaycan basınıyla ilişkilere özel önem verdiklerini söyledi.

Basın mensuplarıyla sürekli birlikte olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Özoral, "Basın her ülke için önemli. Azerbaycan için de bu böyle. Biz iki devlet, bir milletiz. İki devlet, bir millet olduğumuzu da halklarımıza anlatacak olan basınımızdır. Basın bu konuda çok önemli bir yere sahip. Azerbaycan basınıyla ilişkilerimizi sürekli sıcak tutmak niyetindeyiz. Aynı duyguları Azerbaycan basınından da kendimize karşı hissediyoruz." dedi.

Özoral ayrıca geçen ay basın mensupları arasında yapılan bir ankete göre basınla en iyi ilişki kuran diplomatik temsilciliğin Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği seçildiğini de hatırlattı.

Anahtar Kelimeler: Erkan Özoral, , Bakü, Azerbaycan, Bakü Büyükelçiliği,

Diğer Haberler