turkmen-tekstil-urunleri-istanbul-iplik-fuari-nda

Türkmen tekstil ürünleri İstanbul İplik Fuarı’nda

28 Şubat - 2 Mart 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açan 16. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı’nda Türkmen iplik ve iplik ürünleri de tanıtılıyor.

28 Şubat 2019 11:40

16. Uluslararası İplik Fuarı'nda Türkmen ürünleri ilk kez tanıtılacak.  Aşgabat, Türkmenbaşı, Ruhabat ve Bayramali tekstil işletmelerinde üretilerek dünyaca ünlü birçok  şirket tarafından kullanılan pamuk ve ipek iplik ve iplik ürünleri fuarda yerlerini alacak.

Uluslarası İstanbul  İplik Fuarı, dünyanın en büyük pazarlama ve küresel satış platformlarından biri özelliğini taşıyor. Türkmenistan heyeti, yabancı tekstil ve konfeksiyon üreticileri ile bir dizi görüşme yapmayı ve yüksek kaliteli tekstil ürünleri ile ilgilenen iş ortakları bulmayı planlıyor.

Fuarda; Pamuk, Elastan,Yün, Viskon, Akrilik, Fantezi, Polyester, İpek, Polipropilen, Polyamid, Naylon, Keten, Rejenere, Organik, Tekstüre, Teknik İplikler, Elyaf, Bobin, Masuralar başta olmak üzere çok farklı iplik çeşitleri ve ürünleri sergileniyor.

Anahtar Kelimeler: Türkmenistan, 16. Uluslararası İplik Fuarı,

Diğer Haberler