turkmenistan-devlet-baskani-berdimuhammedov-dan-cumhurbaskani-erdogan-a-kutlama

Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kutlama mesajı

Gurbanguli Berdimuhammedov: Türk halkı seçimlerde, ülkenin siyasi istikrarı ve ekonomik büyümesi için Recep Tayyip Erdoğan’ın izlediği politikalara güven ve desteğini yinelemiştir.

26 Haziran 2018 14:26

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov, Türkmenistan hükümeti ve Türkmen halkı adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.

Türkmen lider mesajında “Türk halkının seçimlerde, siyasi istikrar ve ekonomik büyüme için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izlediği politikalara güven ve desteğini yinelediğini” belirtti.

Türkmenistan ve Türkiye arasındaki dostluk, kardeşlik, karşılıklı saygı ve güvene dayalı samimi ilişkilerin, halkların çıkarları doğrultusunda gelişmeye ve güçlenmeye devam edeceğine inandığını vurgulayan Türkmen lider mesajında, “Bilgelik ve ileri görüşlü liderliğinizde ülkenizin, uluslararası arenada etkinliğinin artacağına ve daha büyük başarılara ulaşacağına inanıyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler: Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Diğer Haberler