Reçetesiz Hayat

Dr. Yasemin Bradley, programda, sağlıklı ve doğal beslenme konusunda yaptığı bilimsel çalışmaları, Anadolu'yu il il gezerek uzun ve kaliteli bir ömür süren asırlık çınarların sırlarıyla buluşturacak. Böylece sağlıklı ve doğal yaşam konusundaki bilimsel araştırmalar ve ortaya çıkan sonuçlar, birbirinden ilginç örneklerle ekrana gelecek. 


Amerika'dan Çin'e, Rusya'dan Avrupa'ya dünyanın saygın bilim adamlarının yer aldığı pek çok uluslararası sempozyuma katılıp sağlıklı ve doğal yaşam konusunda konferanslar veren Dr. Yasemin Bradley bu programda Anadolu'nun şifa ve sağlık kaynağı bitki ve besinleri tüketerek, fiziki ve zihinsel anlamda yıllara meydan okuyan yaşlanmayan çınarların sırlarını doğal bir laboratuar ortamında açığa çıkarıyor. 
 Tüm bunların yanı sıra, Dr. Yasemin Bradley’le Reçetesiz Hayat’ta, sağlık ve şifa deposu doğal karışımlar da ekranlara gelecek. Organik ketçap evde nasıl hazırlanıyor ve sağlık konusunda hangi müthiş faydalar sağlıyor? Omega 3 deposu olan semizotu ve ceviz, şeftali ve zeytinyağı ile buluşunca ortaya hangi faydalar çıkıyor? 


Reçetesiz Hayat, TRT AVAZ'da...